The Jeans Barn

Welkom bij The Jeans Barn: mode die staat!

VANWEGE DE VERBOUWING ZIJN WIJ GESLOTEN VANAF DONDERDAG 9 AUGUSTUS T/M VRIJDAG 24 AUGUSTUS.

Ben je opzoek naar een passende outfit in regio Den Bosch ? Dan ben je bij The Jeansbarn, in Rosmalen, op het juiste adres. U vindt bij ons vele bekende en trendy merken onder één dak ( LTB, Wrangler, C.O.J. , Cars, Petrol, No-excess, Noize, Twinlife, Redfield, Cup of Joe Denim, Twenty four Seven, Replika, Kitaro, Puma, Muchachomalo en New Star ), die zich onderscheiden door de laatste trends en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook met een maatje meer is er een uitgebreide collectie aan modieuze vrijetijdskleding. Daarnaast heeft The Jeans Barn een ruime keuze in bedrijfs- en promotiekleding. U kunt zich geheel kleden in een gemoedelijke sfeer. Het team van The Jeans Barn voorziet u graag van een persoonlijk advies. Parkeren kan gratis voor de deur. Loop eens binnen en ontdek het zelf. De koffie staat altijd klaar!

Bent je op zoek naar ondergoed van Sloggi, hemden van Ten Cate, slips van Schiesser, boxershorts van Petrol, shorts van Muchachomalo of sokken van Puma en Levis?

Bestel ze bij The JeansBarn of winkel online bij IntoUnderwear.nl

  Source

Jeans, Trendy kleding & Meer

Voor Jeans van de bekende merken bent u bij The JeansBarn aan het goede adres.

Jeans worden sinds lange tijd gedragen, maar door de steeds wisselende modellen en wassingen zijn Jeans niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Bij The JeansBarn vindt u verschillende merken herenmode en damesjeans zoals LTB, C.O.J. , Wrangler, Cars, Petrol, Dragster, Lee, No-excess, Noize, Twinlife, Redfield, Cup of Joe denim, Bram's Paris en New Star.

Deze merken worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Natuurlijk kunt u voor een stoer shirt van Petrol, een mooie trui van No-excess, een trendy vest van TwinLife  en een modieuse sweater van Noize bij The JeansBarn terecht. Ook met een maatje meer , t/m 5XL , is er een uitgebreide collectie aan modieuze vrijetijds kleding te vinden bij The JeansBarn. Voor goed advies van modieuze kleding staat ons verkoopteam altijd voor u klaar.

Bent u op zoek naar ondergoed van Sloggi,  hemden van Ten Cate, slips van Schiesser, boxershorts van Petrol, shorts van Muchachomalo of sokken van Puma en Levis?

Bestel ze bij The JeansBarn of winkel online bij IntoUnderwear.nl

 

 

 

 

© The Jeans Barn